Managed hosting door True

Zarafa presenteert nieuwe 6.40 features op CeBIT 2010

 

Het Nederlandse groupware bedrijf Zarafa is ook in 2010 op de CeBIT te vinden. Voor het vijfde jaar op rij heeft zij een stand op 's werelds grootste ICT-vakbeurs die van 2 tot en met 6 maart plaatsvindt in Hannover, Duitsland.

Zarafa, op de CeBIT te vinden in de Open Source Area (hal 2, stand B30), beoogt met deze deelname haar positie binnen de internationale snel groeiende Linux en open source markt verder te versterken.

Zarafa is een van de twee leidende open source alternatieven voor de Microsoft Exchange Server. Op de CeBIT demonstreert zijn dagelijks de nieuwe features van Zarafa's Collaboration Platform 6.40 zoals geavanceerde tekst-indexering waardoor zelfs zoeken in bijlagen mogelijk wordt, een nieuwe Today View en een verbeterd adresboek.

Op 2 maart 2010, van 12.30 - 12.55 uur, geeft Helmuth Neuberger, CEO van Zarafa Germany GmbH

een presentatie op het CeBIT iX Forum (hall 3, stand G03). Zijn presentatie met de titel ‘Who needs Exchange anyway? gaat in op de onderscheidende punten van Zarafa's collaboration software zoals de compatibiliteit met vrijwel alle mobiele devices en schaalbaarheid. Helmuth zal ook Zarafa's plannen voor 2010 toelichten.

Op de stand van Zarafa zijn vele partners te vinden. Premium sponsors Bitbone AG, CatworkX GmbH and Synaptor / Aribyte GmbH demonstreren onder andere integraties. Ook Millenux GmbH, Immedias.IT.GmbH, dbtec networks GmbH, Linudata GmbH geven acte de présence. Andere Duitse partners zoals bijvoorbeeld Univention, Linet, Cape-IT, SEP, s+c ag en Bytemine hebben zelf een stand op de CeBIT of een Zarafa demopunt.

Zarafa wordt onder andere ingezet bij het Octrooicentrum (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken) en het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Dit zijn twee van de drie, door het ministerie van Economische Zaken aangewezen, koploperprojecten van het programma ‘Nederland Open in Verbinding'(NOiV).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3270207). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.