Managed hosting door True

Westcon organiseert Knowledge Event 2010

 

Op donderdag 8 april 2010 organiseren Westcon Security, Westcon Convergence en Comstor gezamenlijk het Westcon Group Knowledge Event. Het evenement vindt plaats in 'The Open' in Tiel.

Met de titel ‘Are you ready for next generation solutions?",staat het Knowledge Event 2010 in het teken van kennisoverdracht, met veel ruimte voor informele contacten tussen leveranciers, resellers en distributeurs. Dit jaar is voor het eerst dat ook Comstor deelneemt, met zijn aanbod op het gebied van Cisco producten en oplossingen.

Met dit jaarlijkse evenement wil de Westcon Group resellers infomeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere Internetbeveiliging, Convergentie oplossingen en Netwerk technologie. Aan de hand van relevante thema's zullen meer dan 20 leveranciers specifiek ingaan op de concepten en oplossingen die zij naar de markt brengen.

Thema's die onder andere aan bod komen, zijn Unified Communications, Application Delivery, Cloud Computing en SaaS oplossingen, End Point Security en Security binnen Virtuele omgevingen. Binnen dit laatste thema zal tevens VMware een gastlezing verzorgen.

Naast the themasessies, bestaat het Knowledge Event 2010 uit onder andere een verrassende plenaire sessie waarvan de inhoud vooralsnog niet prijsgegeven wordt, en een uitgebreide informatiemarkt.

Het Westcon Knowledge kenmerkt zich door kwalitatief hoogstaande seminars, die bedoeld zijn voor zowel commerciële als meer technische medewerkers. Op management niveau bestaat de mogelijkheid direct met de leveranciers en distributeurs van gedachten te wisselen over samenwerking en andere aangelegenheden.

Uiteraard ontbreekt het aan niets als het om de culinaire verzorging gaat en wordt ook de ‘fun factor' zeker niet vergeten. Het evenement is gratis toegankelijk waarbij Westcon op een opkomst rekent van meer dan 200 resellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3266925). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.