Managed hosting door True

PC-Ware ziet genoeg groei met SAM

 

Licentiespecialist PC-Ware zegt dit jaar genoeg groei te zien in een aantal markten. Onder andere met software asset management (SAM).

Licentiespecialist PC-Ware zegt dit jaar genoeg groei te zien in een aantal markten. Onder andere met software asset management (SAM). Dit zegt Martijn van Tol, sales manager bij PC-Ware. Inmiddels zet PC-Ware zestien mensen in rond kennis , pre-sales en advies rond software asset management. De tak is zo succesvol dat het naast Nederland ook centra voor SAM heeft in Duitsland en Oost-Europa. PC-Ware maakt hierdoor een stap om meer service specialisten in te zetten voor zijn klanten.

PC-Ware ziet op het gebeid van SAM verdere groei in advies rond licenties voor Oracle en application delivery infrastructure (api). Verder ook op het gebied van mobility ziet het kansen, zoals rond het beheer van software op smartphones.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3266473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.