Managed hosting door True

Nieuwe MSI-producten tijdens CeBIT 2010

 

Op de komende CeBIT, die plaats vindt van 2 tot 6 maart 2010 in Hannover, Duitsland, zal hardwareleverancier MSI een breed scala aan nieuwe producten tonen in Hal 17, stand C38.

Volgens MSI-directeur Joseph Hsu behoudt MSI zijn zakelijke groei, ondanks de wereldwijde economische problemen. Met de verbetering van de economie in het zicht, zal MSI zich verder blijven ontwikkelen in het produceren van IT-producten die voldoen aan de behoeften van consumenten en op basis van de nieuwste technologieën.

Zoals op de CES eerder dit jaar, zal MSI zich ook op de CeBIT 2010 positioneren met het thema Performance - Sound - Visi0n in zijn brede scala aan producten, als All-in-One (AIO) desktops, laptops, moederborden en grafische kaarten. Daarnaast zullen de hoge kwaliteit industriële PC's en servers de R&D-kwaliteiten van MSI bevestigen. MSI zal op CeBIT 2010 ‘s werelds eerste AIO-desktop uitgerust met 3D Visi0n-technologie tonen. De ultieme garning laptop GT660 en de 2010 iF award-winnaars Wind U160 en X-Slim X620 zullen ongetwijfeld de blikvangers op de MSI-stand zijn. De Big Bang-moederborden zijn specifiek ontworpen voor de geavanceerde gebruikers en hiermee verbreekt MSI de grenzen van de spelprestaties en brengt een totaal oplossing voor alle gamers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3265218). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.