Managed hosting door True

Axis Communications sluit 2009 goed af

 

Het Zweedse Axis Communications, leverancier van netwerkcamera's en videoservers, sluit 2009 af met een uitstekend resultaat.

De omzet kwam in 2009 uit op 2,30 miljard Zweedse Kronen (228 miljoen euro), tegen 1,98 miljard kronen (196 miljoen euro) een jaar eerder. Edwin Beerentemfel, country manager van Axis Nederland licht de groei nader toe: "Het laatste jaar hebben we bijna dertig nieuwe producten gelanceerd, waaronder een complete lijn van Outdoor Ready-producten voor snelle en eenvoudige installatie. In 2009 hebben we diverse succesvolle en grootschalige implementaties gedaan in onder andere de detailhandel, op scholen, industrieterreinen en voor toezicht in binnensteden. Meerdere belangrijke security integrators, waaronder Chubb Varel Security en VCS Observation, zijn als solution partner toegetreden tot het Axis partnerprogramma."

"Vooral de opmars van High Definition video surveillance is opmerkelijk. In 2009 verdubbelde het aantal verkochte HDTV/megapixel camera's tot meer dan 40 procent van alle verkochte camera's. Het aanbod van HDTV producten zal in 2010 verder worden uitgebreid in de hele breedte van het portfolio", aldus Beerentemfel.

Beerentemfel: "We zien de acceptatie van networkvideosurveillance steeds verder groeien. De markt vraagt oplossingen met een almaar hogere beeldkwaliteit, besparingen voor netwerkopslag en installatiegemak. Met onze nieuwe generatie producten voldoen we precies aan deze vraag. Ik zie het komende jaar daarom met veel vertrouwen tegemoet."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3247659). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.