Managed hosting door True

ScanSource Partner Tour 30 maart in Rotterdam

 

ScanSource Europe heeft de eerste data aangekondigd voor de Partner Tour 2010. De pan-Europese roadshow van de distributeur zal zijn tenten opslaan in Nederland op 30 maart, in Polen op 22 april en in het Verenigd Koninkrijk op 16 juni.

Het evenement in het Verenigd Koninkrijk zal plaatsvinden in PalmerSport nabij Bedford, het motorsportcircuit van voormalig Formule 1-piloot Jonathan Palmer. Deelnemers zullen er de kans krijgen om plaats te nemen achter het stuur van een aantal bolides van Palmer en om ze uit te proberen op het circuit.

De locatie die werd gekozen voor het evenement in Nederland is het pas gerestaureerde schip De Rotterdam in de haven van Rotterdam. Dit voormalige cruiseschip zal ongetwijfeld indruk maken op de Nederlandstalige ScanSource-resellers uit België en Nederland die het evenement zullen bijwonen.

Het Poolse evenement vindt plaats in het Novotel-hotel in het centrum van Warschau. Dit zal de eerste keer zijn dat de Partner Tour Oost-Europa aandoet.

Het voornaamste doel van de Partner Tour blijft opleiden, wat gebeurt in samenwerking met de topmerken uit de industrie en een selectie van isv-partners die hun nieuwste producten voorstellen. Daarnaast bieden deze evenementen ook de mogelijkheid om te netwerken, dankzij de aanwezigheid van zowel resellers als vertegenwoordigers van leveranciers en werknemers van ScanSource.

"Met onze Partner Tour bevorderen wij de onderlinge relaties tussen de spelers in onze sector", aldus Maurice van Rijn, sales director Northern Europe, ScanSource Europe. "Resellers kunnen hun sales teams, technisch personeel en aankopers laten kennismaken met lokale leverancierteams, bestuurders van ScanSource, business development managers en onze volledige teams van lokale account managers. Het zou voor resellers of leveranciers een enorme investering vergen op het gebied van tijd en reizen om al deze verschillende mensen afzonderlijk te ontmoeten. Wij bij ScanSource maken het eenvoudig om zaken te doen."

De Partner Tour verwelkomde meer dan 1000 bezoekers in 2009. ScanSource hoopt het dit jaar nog beter te doen door het aantal evenementen uit te breiden van zeven naar acht. Behalve in Nederland, Polen en Engeland zal de Partner Tour 2010 ook halt houden in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Scandinavië. De precieze data en locaties voor deze evenementen worden binnenkort bekendgemaakt.

Meer informatie is beschikbaar op de nieuwe Partner Tour-website http://www.partnertour.eu/.  Resellers kunnen er alle nodige informatie vinden over de locaties en de data van de evenementen en ze kunnen er zich uiteraard ook inschrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3245949). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.