Managed hosting door True

Asecom neemt Orbrix over

 

Overname

Asecom, SAP Business One Partner in Breda, heeft deze maand de activiteiten van branchegenoot Orbrix uit Geldermalsen overgenomen. Asecom is hiermee veruit de grootste SAP Business One Partner in Nederland, met bijna 300 klanten.

Alle medewerkers van Orbrix gaan mee naar Asecom en werken vanaf deze maand onder de vlag van Asecom. In januari werd Asecom door SAP voor de vierde keer in vijf jaar uitgeroepen tot de best presterende SAP Business One Partner in Nederland.

Asecom werd in 2004 opgericht en biedt ook apart ontwikkelde sectorspecifieke uitbreidingen en kennistoepassingen, onder meer voor logistiek, productie, groothandels en de maritieme sector.

Asecom werkt op niet-exclusieve basis nauw samen met SAP-gecertificeerde partners en leveranciers van data- en netwerksystemen. Asecom werkt onder meer voor AQTIS, Prins, Karssen Office, Bowltech, Biretco, Kompak, HPS, Watercompany, Drumarkon en Tapes Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3245815). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.