Managed hosting door True

IMOTIONS en COLT leveren videoconferencing aan Ahold

 

Sinds begin 2009 voorziet IMOTIONS vijf internationale vestigingen van Ahold van videoconferencing services op basis van het netwerk van COLT.

De investering in videoconferencing kwam bij Ahold in de eerste plaats voort uit de wens het aantal reizen door het management en medewerkers te verminderen en daarmee tijd, kosten en het milieu te besparen.

Ahold, een internationale groep van supermarktbedrijven in de Verenigde Staten en Europa, maakt gebruikt van videoconferencing van IMOTIONS in haar vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Praag, Carlisle en Quincy. Maximaal 30 personen (6 per locatie) kunnen met behulp van videoconferencing internationale besprekingen houden. Voor een vast maandelijks bedrag levert IMOTIONS het netwerk, het onderhoud en de apparatuur. Daarnaast richt IMOTIONS de speciale ruimten voor videoconferencing in waar de medewerkers van Ahold in contact kunnen komen met collega's op de andere locaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3243116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.