Managed hosting door True

Avecto start Europees partner programma

 

Avecto, leverancier van "least privilege management" voor Windows, introduceert een Europees Partner Programma. Tevens annonceert Avecto de aanstelling van twee industrie veteranen om dit initiatief te leiden -- Rashied Akrum is aangesteld als Director European Business Development en Carina Rozendaal als Director European Channels.

Zowel Akrum als Rozendaal brengen samen veel ervaring met zich mee naar Avecto met het opbouwen van winstgevende en duurzame partner kanalen voor bekende fabrikanten als Citrix, Softricity en Microsoft.

Het Avecto Partner Programma is beschikbaar voor distributeurs en resellers in Europa. Het programma is ontworpen om aan de verwachtingen en behoeften van hedendaagse resellers te voldoen en heeft drie verschillende partner niveau's: Registered, Consulting en Privileged Partners.

De unieke mogelijkheid om gebruikers eenvoudig vanuit een centraal punt en "on-demand" alleen die rechten toe te kennen op Windows applicaties en applicatie-componenten die daadwerkelijk benodigd zijn voor het uitvoeren van hun werkzaamheden, heeft Avecto vorig jaar een uitzonderlijke groei opgeleverd in de markt voor "least privilege management". "Deels door de komst van Windows 7, de groeiende interesse in VDI, meer stringente wet- en regelgeving en verhoogde veiligheidseisen, zien we een groeiende vraag naar de toepassing van het least privilege model. Een bekwaam netwerk van partners geeft Avecto de mogelijkheid te schalen en te voldoen aan de implementatie- en ondersteuningsvragen van klanten.", zegt Paul Kenyon, VP Sales en Operations.

De voordelen in het nieuwe programma voor distributeurs en resellers bestaan onder andere uit lead generatie campagnes, gezonde marges, gezamenlijke marketing en uitgebreide verkoop en technische ondersteuning. "Resellers zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en diensten om daarmee hun concurrentievoordeel te vergroten en hun organisatie naar een winstgevend volgend niveau te brengen. Wij denken dat de Avecto Privilege Guard oplossing, tesamen met de aantrekkelijke partnervoordelen in het programma, de toegevoegde waarde vertegenwoordigen waarbij met een laag risico een hoog rendement behaald kan worden, met name voor resellers die zich begeven in de security en desktop markt." volgens Rashied Akrum, Director European Business Development.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3240486). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.