Managed hosting door True

Netwerkstad kiest voor Computer SOS

 

De Gemeenten Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal en Regio Twente gebundeld in Netwerkstad Twente hebben een 2 tot 4-jarig contract gesloten met Computer SOS voor de levering van ICT hardware.

Netwerkstad Twente oordeelde na vergelijking van de offertes van diverse landelijke ICT-bedrijven in een Europese aanbesteding in het voordeel van Computer SOS.

"Het is in Nederland tamelijk uniek dat meerdere gemeenten samen de ICT-hardware Europees aanbesteden." Aldus Victor-Jan Leurs (directeur Computer SOS). "Dat stelt hoge eisen aan de aanbieders, veel rekenwerk en een groot uithoudingsvermogen. En dan moet je ook nog garant kunnen staan voor het beste product tegen de meest aantrekkelijke prijs. De hele aanbesteding heeft ons dus behoorlijk beziggehouden. Maar wij zijn ontzettend blij met het resultaat!"

Europese aanbesteding

De bedoeling van Netwerkstad Twente is om de kosten op ICT-gebied stevig te kunnen terugbrengen en tegelijkertijd meer standaardisatie te krijgen in gebruikte apparatuur, software en onderhoudskosten. Een interessante opdracht waar alle landelijke ICT-bedrijven voor hadden ingeschreven. "Ondanks de geduchte concurrentie, waren wij ervan overtuigd dat we in aanmerking kwamen voor de opdrachtverlening."zegt Victor-Jan Leurs. "We werken hard aan ons bedrijf en aan succes. Het winnen van deze tender is opnieuw een mijlpaal. Computer SOS gaat de komende jaren Thin Client werkplekken, notebooks en monitoren leveren aan Netwerkstad Twente.

Grote opdracht

Met de aanbesteding van deze opdracht van Netwerkstad Twente blijft Computer SOS hofleverancier voor de Gemeenten Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal, Regio Twente en voor een aantal bedrijven die voor deze gemeenten actief zijn, zoals DCW.

Computer SOS is een landelijk werkende regionale ICT dienstverlener op het gebied van infrastructuren, met vestigingen in Enschede, Amsterdam, Utrecht en Zwolle. "Wij leveren onze klanten een hoogwaardig en compleet pakket aan ICT-diensten en producten om hen middels "partnerschap" te ondersteunen bij het ontwerpen, inrichten en beheren van hun ICT-infrastructuur. Computer SOS heeft 80 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3238693). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.