Managed hosting door True

Hippo en Xaton werken samen

 

Handen schudden

Hippo, leverancier van open source content management en portal software, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Xaton.

Xaton levert op web- en mobiele technologie gebaseerde oplossingen en heeft ruime ervaring in het implementeren van content managementsystemen, juist als deze een geïntegreerd onderdeel zijn van een totale oplossing. Verschillende medewerkers van Xaton zijn getraind door Hippo en Hippo levert volledige support aan Xaton.

Xaton heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende open source portals en content managementsystemen. Twee redenen hebben uiteindelijk de doorslag gegeven waarom Xaton voor de software van Hippo heeft gekozen: De integratie van de Portal en het CMS in één software product en de mogelijkheid om te publiceren naar verschillende kanalen (iPhone, print, website). Na het doorlopen van diverse trainingen was het team van Xaton nog enthousiaster. Dit heeft geresulteerd in het aantrekken van de banden tussen beide organisaties.

"Content managementsystemen zijn te lang als gesloten applicaties gezien, die een bepaalde functionaliteit aan gebruikers moesten bieden", aldus Dennis Tilgenkamp, directeur van Xaton. "De open source-producten van Hippo stellen ons in staat om snel en betrouwbaar oplossingen voor klanten te realiseren waarin informatie niet alleen beheerd, maar juist gedeeld moet worden tussen processen, gebruikers en systemen."

Tjeerd Brenninkmeijer, Chief Commercial Officer: "De partnership met Xaton is echt een toevoeging aan het reeds bestaande partnerlandschap van Hippo, doordat Xaton focust op zowel web- als mobiele toepassingen. De bezoeker bepaalt meer en meer zelf het kanaal. Elk kanaal werkt anders en kan door een organisatie anders worden aangewend om een bepaald resultaat te verwezenlijken. Hierbij speelt mobiel een steeds belangrijkere rol. De software van Hippo is uitermate geschikt om meerdere kanalen op verschillende manieren te bedienen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking."

Xaton ziet de open source CMS en portal-oplossingen van Hippo als belangrijke bouwstenen om toepassingen te ontwikkelen waarin het uitwisselen van gegevens en informatie tussen interne en externe gebruikers maar ook systemen centraal staat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3236241). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.