Managed hosting door True

C2 Support Center wint Cisco Innovation Award

 

Tijdens Networkers at Cisco Live! heeft Cisco de Europese Innovation Awards uitgereikt. Het Nederlandse C2 Support Center, onderdeel van de Defensie Materieel Organisatie, won de Mobility Award, een prijs voor het meest innovatieve Europese mobiliteitsproject van het jaar.

In totaal werden zeven awards uitgereikt en waren per categorie drie projecten genomineerd. Networkers vond deze week plaats in Barcelona.

Cisco heeft de Mobility Award toegekend aan het C2 Support Center vanwege zijn buitengewone prestaties in de ontwikkeling en implementatie van innovatieve oplossingen en technologieën op het gebied van mobiliteit.

De Nederlandse Defensie loopt voorop met een volledig IP-gebaseerd netwerk. Cisco heeft samen met Defensie gewerkt aan een oplossing voor ad hoc networking. Hiertoe zijn voertuigen van Defensie onder meer uitgerust met een Cisco Mobile Access Router en Cisco's Ad-Hoc Mobility Protocol, waardoor een van de meest urgente problemen kan worden aangepakt: het delen van informatie (bijvoorbeeld posities) tussen rijdende voertuigen tijdens militaire missies met wisselende organisatiesamenstellingen.

Coks Stoffer, Algemeen Directeur Cisco Nederland: "Het C2 Support Center heeft Cisco's nieuwste technologieën gecombineerd met zijn eigen inhoudelijk functionele kennis om deze innovatieve oplossing te ontwikkelen. Het C2 Support Center is hiermee een toonbeeld voor innovatie, en welverdiend winnaar van de Cisco Innovation Award."

Zeven awards
In totaal werden in zeven categorieën Cisco Innovation Awards uitgereikt. Categoriëen en winnaars:

- Most Innovative Data Centre Project of the Year: x-tention Informationstechnologie GmbH
- Most Innovative SP Service Offering of the Year: T-Systems International GmbH
- Most Innovative UC and Collaboration Project of the Year: ASFINAG | Autobahnen- und Schnellstraßen- Finanzierungs- Aktiengesellschaft
- Most Society Impacting Network of the Year: Metronapoli
- Most Innovative Business Video Project of the Year: Mediaset
- Most Innovative Green Project of the Year: Autovie Venete
- Most Innovative Mobility Project of the Year: Defensie C2 Support Center

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3236222). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.