Managed hosting door True

HP introduceert nieuwe iPAQ-modellen

 

Hoewel de apparaten al bij diverse webwinkels werden aangeboden, heeft HP ze gisteren pas officieel aangekondigd: vier nieuwe iPAQ-modellen. De h6340 trekt de meeste aandacht, omdat het de eerste iPAQ is met gsm/gprs, Wi-Fi en Bluetooth.

De h6340 ligt vanaf september in de winkel. Bij het apparaat wordt een loskoppelbaar toetsenbordje meegeleverd en is voorzien in extra uitbreidingssloten. In tegenstelling tot het gelijksoortige model dat in de VS op de markt komt, zal de Europese versie niet voorzien zijn van een camera. Volgens HP wacht het bedrijf de reacties in de VS af, om te bepalen of er ook een Europees model in de h6300-serie met camera op de markt komt. 

Een andere opvallende nieuwkomer is de iPAQ hx4700, die is voorzien van een trackpad. Dit is een aanraakgevoelig vlakje, dat ook bij notebooks wordt gebruikt om de muis te besturen. Het apparaat heeft bovendien een 4-inch scherm, groter dan de gebruikelijke afmetingen.

Bij de overige ge├»ntroduceerde modellen vinden we een multimedia-model (de rx3715) en een instapmodel (rz1710).

Alle nieuwe iPAQ's zijn voorzien van Windows Mobile 2003 Second Edition, waardoor ze zowel in portret- als in landschapsformaat kunnen worden gebruikt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/323476). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.