Managed hosting door True

Axians: interesse in IP-Address en IP-Services groeit

 

De Nederlandse system integrator Axians ziet de interesse in IP-Address- en IP-Services-managementoplossingen toenemen. Hiervoor biedt het Core Network Services-oplossingen van ondermeer Infoblox en Men & Mice.

Rob Wennekendonk is managing director van de Nederlandse system integrator. Axians heeft een aantal implementatie- en beheerconcepten ontwikkeld die binnen het functionele FCAPS-netwerkmanagementmodel hun bijdrage leveren, aldus Wennekendonk: 'Het FCAPS-model staat voor een onderverdeling van de verschillende managementdisciplines (Fault, Configuration, Accounting, Performance en Security Management), die samen een integrale beheeromgeving vormen. Core Network Services is hier een onderdeel van en draagt bij aan betere en beheersbare implementaties die toekomstvast zijn. Denk onder andere aan IPv6, DNSSEC en unified communication, cloud computing en virtualisatie.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3230613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.