Managed hosting door True

Vosko krijgt order Katholieke Universiteit

 

Vosko Networking uit Gouda heeft een raamovereenkomst gesloten met de Stichting Katholieke Universiteit uit Nijmegen voor de aanschaf van netwerkapparatuur en beheerdiensten. De order heeft betrekking op de Radboud Universiteit en het academisch ziekenhuis UMC St Radboud. De raamovereenkomst heeft een geschatte waarde van 6,3 miljoen euro. De looptijd is vier jaar met tweemaal de mogelijkheid tot verlenging van 2 jaar.

Vosko Networking is aangetrokken voor het leveren van netwerkapparatuur, -systemen en -software, en tweede- en derdelijnsonderhoudsdiensten. In de aanbesteding werd speciale aandacht gevraagd voor kennis van en ervaring met netwerkapparatuur van Cisco, Checkpoint en Nortel, en het kunnen werken volgens de ITIL-beheermethodiek.

De reden voor de lange contractduur is dat het Universitair Medisch Centrum St Radboud bezig is met het ontwikkelen van nieuwbouw, waarvan de laatste fase in 2015 volgens planning wordt afgerond. Het ziekenhuis vindt het niet praktisch en economisch niet verantwoord om tijdens de nieuwbouw een nieuwe aanbesteding te moeten uitschrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3230582). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.