Managed hosting door True

Guido Neijmeijer country sales manager APC

 

APC by Schneider Electric heeft Guido Neijmeijer aangesteld als Country Sales Manager. Hij is verantwoordelijk voor het verkoopbeleid in Nederland.

Zijn doelstelling is om de samenwerking met partners uit te breiden, met name op het gebied van services en solutions. Bovendien is Neijmeijer betrokken bij de verdere integratie van APC in Schneider Electric.

Neijmeijer was hiervoor actief als zelfstandige management consultant, onder andere op het gebied van salesmanagement. Daarvoor werkte hij geruime tijd bij HP, onder meer als Corporate Enterprise & Public Sales Director bij de Imaging & Printing-divisie van het bedrijf en als Channel Sales Manager Corporate Resellers.

Guido Neijmeijer: "We leggen nu al enige tijd de aandacht op energy management en merken dat overige bedrijven nu ook de waarde in gaan zien. Het wordt een steeds belangrijker thema en het is nu zaak onze voorsprong in kennis en kunde op dit gebied te behouden. In combinatie met Schneider Electric kunnen we interessante oplossingen bieden voor uiteenlopende energievraagstukken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3229602). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.