Managed hosting door True

Quote Components steunt samen met dealers Haïti

 

Quote Components zal samen met haar dealers ook een bijdrage leveren aan de slachtoffers van de verwoestende aardbeving die Haïti heeft getroffen. Vrijdag 22 januari zal bij iedere bestelling gevraagd worden of de dealer ook een vrijwillige bijdrage wil doen van 5,55 euro.

Haïti is getroffen door een zware aardbeving die waarschijnlijk vele duizenden levens heeft gekost. Het land dat al vaker onder grote natuurrampen had te lijden is in complete chaos. Het is de zwaarste beving van de afgelopen tweehonderd jaar in het Zuid-Amerikaanse land.

Haïti is één van de armste landen ter wereld en de gebouwen zijn niet sterk genoeg om tegen zo'n zware aardbeving te kunnen. Veel gebouwen zijn dan ook ingestort en waarschijnlijk liggen er nog duizenden mensen onder het puin van de ingestorte gebouwen.

"Quote Components zal het eindbedrag verdubbelen en vervolgens overmaken op giro 555", aldus Jeroen Holl van Quote Components.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3229213). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.