Managed hosting door True

Xerox en Kern leveren printstraat SNS Reaal

 

Printerleverancier en documentdienstverlener Xerox en leverancier van couverteermachines Kern leveren apparatuur en software voor een nieuwe printstraat bij verzekeraar SNS Reaal. Het gaat om hardware en software voor het printen en de verwerking van dagafschriften, klantcorrespondentie en enveloppen. Van de gunning zijn geen financiële details bekendgemaakt. De opdracht is gegund op basis van een service level agreement (sla).

De printerleverancier en documentdienstverleners Océ en leverancier van couverteerapparatuur Böwe schreven zich ook in op de aanbesteding. Na een demonstratie van de printstraat bij een andere klant van Xerox koos de verzekeraar voor de offerte van die leverancier.

Xerox levert de Xerox 650 rotatieve printer. Met behulp van Emtex VIP software drukt die printer streepjescodes op brieven, bijlagen en enveloppen. De couverteermachine, de Kern 3500 die aan de printer is gekoppeld, controleert vervolgens of de juiste brieven in de juiste enveloppen schuiven. Dat gebeurt met adf-software (automated document factory). Die software regelt het hele print- en verwerkingsproces van de invoer van ruwe printgegevens tot en met een gevulde envelop met het juiste adres. Een poststuk dat niet goed is verwerkt, wordt automatisch opnieuw verwerkt.

Door de aanschaf van de nieuwe hardware en software hoopt de verzekeraar het aantal fouten, productverstoringen en herprints tot een minimum te beperken. De gegevens over de documentstroom worden ook gebruikt voor stuurinformatie van het management. Door de nieuwe apparatuur en software moeten de papierkosten met 20 procent omlaag.

SNS Reaal beheert de printstraat zelf. Xerox heeft zich vooral bemoeid met de levering van de apparatuur en software en de koppeling van de systemen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3228459). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.