Managed hosting door True

Michiel Cazemier start bij Dupaco Distribution

 

Met ingang van 4 januari jl. is Michiel Cazemier gestart als Product Manager Management Software bij Dupaco Distribution. Zijn focus ligt op het verder uitbreiden van de productlijnen van RES Software en ScriptLogic in de Nederlandse markt.

"Dupaco heeft vorig jaar een heel goed jaar gehad en bewust anticyclus geïnvesteerd in nieuwe productlijnen en medewerkers" zegt Erik Monninkhof, Directeur Dupaco Distribution. "De komst van Michiel past goed binnen onze groeistrategie, we kunnen nu nog meer focus bieden aan onze Management Software lijn en de band met onze partners versterken".

Claudia Crawfurd, Director Channel EMEA bij RES Software is blij met de extra focus op RES Software. "Dupaco heeft op dit moment twee RES Champs in dienst, Laurent van der Geest en Luc van der Heide. Michiel gaat zich binnenkort ook certificeren tot RES Champ waardoor Dupaco nog beter in staat zal zijn zelf haar partners te certificeren en te dienen als full service RES Software aanspreekpunt".

Voordat Michiel bij Dupaco in dienst kwam werkte hij bij Q-Solve als Manager ICT waar hij vanaf 2005 nauw betrokken was bij de opbouw van het bedrijf. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de afdeling ICT en gaf sturing aan verschillende grote migratie trajecten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3220993). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Succes Michiel!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.