Managed hosting door True

Solipsis is IBM ValueNet Partner voor Cognos

 

ICT-dienstverlener Solipsis is benoemd tot IBM ValueNet Partner op het gebied van Cognos. IBM Software ValueNet is ontwikkeld om IBM Business Partners zoals Solipsis te belonen voor hun investeringen in vaardigheden en hoogwaardige oplossingen op basis van bepaalde IBM Software portfolio's.

Als geselecteerde business partner mag Solipsis specifieke IBM Cognos Software producten doorverkopen, advies- en implementatieservice bieden en ondersteuning bieden op productniveau. De uniforme kwaliteitseisen die IBM aan haar business partners stelt, vormen een garantie voor deskundigheid op software-, applicatie-, oplossingen- en dienstverlenend gebied.

Solipsis is al jarenlang key-partner van Cognos, maar na de overname door IBM is het partnerkanaal grondig geëvalueerd. Hierbij zijn een aantal belangrijke eisen gesteld waaraan ValueNet partners moeten voldoen. Zo moet een groot deel van de consultants gecertificeerd zijn en moet men een eigen helpdesk inrichten. Andere criteria zijn onder meer het opstellen van een business plan en de aanwezigheid van dedicated account managers Business Intelligence/Performance Management, met als focus het Cognos productportfolio.

Goossen de Bruin, Directeur Solipsis: "De status van IBM ValueNet partner is voor Solipsis een belangrijke toegevoegde waarde waarmee we ons extra kunnen onderscheiden naar de markt. Het betekent dat wij aan hoge kwaliteitseisen voldoen en beschikken over gecertificeerde Cognos-consultants die voor klanten systemen optimaal kunnen inrichten, medewerkers kunnen trainen en tevens het systeem kunnen onderhouden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3219352). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.