Managed hosting door True

Quote Components distribueert Adapt Mobile

 

Quote Components en Adapt Mobile hebben een distributie overeenkomst gesloten voor de Nederlandse markt. Het doel van beide partijen is om het merk Adapt breder in de markt te zetten. De ongekende groei van netbooks en notebooks naast smartphones biedt volop kansen voor beide partijen.

Adapt Mobile is al sterk vertegenwoordigd in de telecom markt met accessoires en kits voor telecom producten en onlangs zijn hier accessoires voor netbooks en notebooks alsook navigatie aan toegevoegd.
Door deze overeenkomst verwacht Adapt Mobile de komende jaren uit te groeien tot de belangrijkste speler op het gebied van accessoires en communicatie middelen.

Met deze samenwerking kan Quote dit deel van de markt nóg beter bedienen. Met oog voor detail en een assortiment voor de meest populaire merken kan de accessoires markt voor deze devices uitstekend worden ingevuld. De Adapt Mobile lijn sluit naadloos aan op de groeiende behoefte aan accessoires voor netbooks en notebooks. De eerste producten kunnen reeds uit voorraad worden geleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3219316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.