Managed hosting door True

Cisco IronPort eert SecureLink

 

Security en Networking partner SecureLink is door Cisco IronPort uitgeroepen tot meest succesvolle BeNeLux partner in de eerste twee kwartalen van Cisco IronPort's jaar 2010. Als beloning en dank voor de inspanning heeft Willem Mooij, verantwoordelijk voor de BeNeLux Sales bij Cisco IronPort, aan SecureLink een Video Flip HD-camerasysteem overhandigd.

SecureLink kiest al jarenlang voor de antispam oplossing en het Secure Web Access systeem, inclusief proxy en caching, van Cisco IronPort. Deze focus heeft recentelijk wederom geleid tot een aantal mooie projecten."Wij zijn zeer blij met deze mooie benoeming en de waardering voor ons werk vanuit Cisco Ironport", aldus Marco Barkmeijer, SecureLink. "Al is het allerbelangrijkste natuurlijk dat onze klanten gebaat zijn bij deze oplossingen. Met Cisco IronPort hebben wij het absolute topproduct in handen om onze klanten van dienst te zijn. Samen met onze technische kennis en flexibele dienstverlening hebben wij veel klanten blij kunnen maken met Cisco IronPort."

Willem Mooij, sales verabtwoordelijke bij Cisco IronPort vervolgt: "Cisco IronPort roept SecureLink uit tot de meest succesvolle IronPort Cisco-partner in de Benelux in de eerste 2 kwartalen van Cisco FY10. Cisco IronPort beloont SecureLink met een Video Flip HD-camerasysteem om dit succes te benadrukken. SecureLink's focus, professionaliteit, technische kennis en de drive naar succes zijn de belangrijkste punten waarom klanten kiezen voor SecureLink en dit wordt hoog gewaardeerd door Cisco Ironport. Natuurlijk hopen wij dat wij in de nabije toekomst nog meer gezamenlijke successen mogen beleven en onze partner relatie verder uit te bouwen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3218355). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.