Managed hosting door True

Attila van Dam nieuwe baas 3Com Benelux

 

Netwerkleverancier 3Com, dat overgenomen is door HP, benoemt Attila van Dam tot country manager Benelux. Hij vervangt Bart Ankone, die afgelopen zomer 2009 samen met andere Europese collega's vanwege een reorganisatie moest vertrekken.

3Com benoemt Attila van Dam tot Country Manager voor België, Nederland en Luxemburg. Hij wordt verantwoordelijk voor het vaststellen van de zakelijke strategie in deze regio. Daarnaast zal Van Dam de verkoop van 3Com- en H3C-netwerkoplossingen stimuleren. Dit doet hij met behulp van partners en salesteams die direct in contact staan met de klant.

Van Dam heeft ervaring in de IT en met bedrijfsnetwerken. Zo was hij onder meer sales director multinational and corporate accounts bij Verizon Business, sales director bij Dimension Data Nederland en sales manager large accounts bij Madge Networks.

Ankoné moest in de zomer van 2009 vertrekken. Toen kwam 3Com Bneelux onder leiding van de Duitser Joerg Kracke, regional sales director Centraal Europa en verantwoordelijk voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië en de Benelux.

Ankoné verving in de zomer van 2008 Rob Rentenaar, die 3Com moest verlaten. Eerder was hij directeur bij ict-verhuurbedrijf Rentware en kort werkzaam bij distributeur Access Distribution Benelux. Hij verliet dit bedrijf nadat distributeur Avnet het Amerikaanse bedrijf overnam. Daarvoor was Ankoné werkzaam als directeur bij security leverancier Check Point Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3207086). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.