Managed hosting door True

AccountView wint AME Research Award 2009

 

Uit een onderzoek, uitgevoerd door het financiële researchbureau AME Research, is AccountView naar voren gekomen als de beste Nederlandse ICT onderneming naar financiële prestaties in 2008.

Accountview is fabrikant van boekhoudsoftware voor het midden- en kleinbedrijf uit Amsterdam. De Award wordt toegekend op basis van onderzoek naar meer dan 130 ICT ondernemingen.

AccountView won de wedstrijd op basis van objectieve factoren. Daarbij worden solvabiliteit, de operationele marge en de omzetgroei tweemaal gewogen en de current ratio en de nettowinst in procenten van het eigen vermogen eenmaal. Accountview haalt een rating van 7,6 voor solvabiliteit, liquiditeit, winstgevendheid, aandeelhoudersrendement en omzetgroei. De onderneming voegt macro-economische waarde toe. Uit deze financiële factoren blijkt dat klanten tevreden zijn. In een krimpende markt behaalde Accountview in de eerste negen maanden van 2009 een omzetgroei van 12,5% tot €12,4 miljoen.

De prijs is schriftelijk bekendgemaakt aan Casper Haspels, commercieel directeur van AccountView. Zij bestaat uit bekendmaking ervan in het kerstnummer van het ICT business magazine High Tech Analysis. Dat gebeurt in het artikel AME TOPSCORERS 2010 dat de financiële prestaties van 130 ICT ondernemingen analyseert. Een uitgebreid rapport hierover "AME TOPSCORERS IN ICT 2010" met trends en marktontwikkelingen is verkrijgbaar via www.ame.nl.

Haspels zegt: "Wij zijn trots op het continueren van onze positie en zien hierin een bevestiging van het succes van onze strategie om lange termijn relaties aan te gaan met medewerkers, klanten en implementatiepartners.".

De Award is een sculptuur in brons van de Romeinse Stoel ontworpen door Katharina Netto, vormgegeven door Judith Velasquez en gegoten in het atelier van beeldend kunstenaar Henri de Vries. De Romeinse Stoel symboliseert het hoogstaande Europese niveau van recht, cultuur en ondernemerschap waaraan de winnende onderneming een belangrijke bijdrage levert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3197192). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.