Managed hosting door True

Qurius Gold Sponsor SharePoint Connections Event

 

Op 18 en 19 januari 2010 vindt in de Amsterdam RAI Microsoft SharePoint Connections plaats. Tijdens deze conferentie komen alle hoogtepunten van de SharePoint-conferentie in Las Vegas nog eens aan bod. Qurius is Gold Sponsor van het grootste SharePoint-evenement van het jaar.

Met ruim 40 sessies is SharePoint Connections een must-attend voor IT-professionals, ontwikkelaars en eindgebruikers. Bekende SharePoint-experts, uit zowel Europa als de Verenigde Staten, delen tijdens het tweedaagse programma hun kennis en ervaring met de aanwezigen. Aan het eind van het evenement beschikken de deelnemers over een helder beeld van de vele mogelijkheden die SharePoint 2010 zal gaan bieden.

Gold Sponsor Qurius
Als Gold Sponsor van SharePoint Connections is Qurius prominent aanwezig op de informatiemarkt (standnummer 4, Begane Grond). Hier kunnen bezoekers zich laten bijpraten over hoe Qurius de nieuwe functionaliteit van SharePoint 2010 binnen zijn projecten toepast. Daarnaast kunnen bezoekers van de stand met Qurius-experts van gedachten wisselen over de SharePoint-projecten die Qurius al op zijn naam heeft staan voor onder meer Vereniging Eigen Huis, FNV Bondgenoten en Koninklijke Horeca Nederland.

Qurius biedt zijn klanten één centraal aanspreekpunt voor alle Microsoft-gerelateerde vraagstukken. Hierbij wordt het Microsoft-platform over de hele breedte optimaal ingezet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3191754). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.