Managed hosting door True

Sun koopt opslagspecialist Pirus Networks

 

Pirus Networks, leverancier van management software voor opslagnetwerken, is overgenomen door Sun Microsystems. De aankoop past in Suns N1-strategie.

Sun maakte de plannen voor deze nieuwe strategie vorige week op de Sun Network Conference 2002 bekend. Verwacht wordt dat de acquisitie nog dit jaar wordt afgerond.   Het Amerikaanse Pirus Networks, opgericht in 1999, richt zich op het leveren van intelligente switches voor opslagnetwerken. De switches maken dataverkeer tussen opslagsystemen van verschillende leveranciers mogelijk en zorgen ervoor dat storage-diensten en netwerktoegang op één centraal platform worden beheerd. De producten sluiten hierdoor goed aan op de N1-strategie van Sun, die zich richt op het bij elkaar brengen van de verschillende onderdelen van een infrastructuur (servers, opslagcapaciteit, software en netwerken), om deze vervolgens als één gezamenlijke bron te laten functioneren.   Paul Zeebregts  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3168). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.