Managed hosting door True

Eminent benoemt Tech Data tot distributeur

 

De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computer-accessoires Eminent Europe heeft een distributieovereenkomst getekend met Tech Data Nederland. Tech Data start vanaf heden met het distribueren van Eminent-producten in Nederland.

Eminent streeft ernaar door heel Europa samenwerkingsverbanden aan te gaan met zowel gespecialiseerde distributeurs als broadline distributeurs. Eminent ziet in de overeenkomst met Tech Data aanvullende mogelijkheden om de beschikbaarheid van producten te vergroten. Tech Data gaat verschillende Eminent-producten aanbieden, zoals domotica, mediaspelers, camerabewaking, netwerkproducten en computerreinigingsproducten. Ook de nieuwe twistable kabels, die bekroond zijn met een Innovations Award tijdens de grootste internationale beurs voor consumenten elektronica CES, neemt Tech Data op in het assortiment. De losse kabels bij computer of tv zijn eenvoudig bijeen te binden met deze unieke, draaibare kabels van Eminent.

"Voor Eminent is Tech Data een belangrijke partner om Europese groei te realiseren. Deze distributieovereenkomst past in de Europese uitrolstrategie van Eminent. Nationale en internationale retailers en dealers kunnen nu nog beter gebruik maken van het Eminent concept, bestaande uit een groot assortiment domoticaoplossingen en ICT-accessoires en uitgebreide ondersteuning aan verkopers en eindgebruikers", zegt Jos van Aalst, Managing Director van Eminent Europe BV.

"Met het optekenen van Eminent hebben wij een partner in huis gehaald die, met name voor het aanbieden van instapmodellen aan MKB en retail, de ideale partij is om in de breedte te groeien. Men is zeer competitief in deze markt en geeft de MKB'er/retailer de kans om zich, naast de gearriveerde leveranciers, te onderscheiden met een betaalbaar alternatief", zegt Jhony Stalman, Business Unit Manager Diversificatie van Tech Data Nederland B.V.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3164202). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.