Managed hosting door True

TechAccess distribueert Arista Networks

 

Arista Networks, een fabrikant van netwerk oplossingen heeft een distributie overeenkomst gesloten met TechAccess. Arista Networks is opgericht om netwerkoplossingen te leveren voor grote datacenter en computing-omgevingen.

Arista biedt de hoogste dichtheid 10 Gigabit Ethernet die er op de markt is, met een baanbrekende prijs-prestatie verhouding. De kern van Arista's platform is de Extensible Operating System (EOS), een baanbrekende nieuwe software architectuur met self-healing en in-service software upgrade mogelijkheden. Arista's team bestaat uit ervaren management en engineering talent. Arista verkoopt zijn producten wereldwijd via distributiepartners met een sterke toewijding aan de partner en de klant. Vanaf nu hoort ook TechAccess bij een van de partners die gaan distribueren voor Arista Networks.

TechAccess is zeer content is met de distributieovereenkomst die ze gesloten hebben. TechAccess heeft dezelfde visie als het gaat om een sterke toewijding voor partner en de klant, iets wat dus mooi overeenkomt tussen TechAccess en Arista Networks. Techaccess heeft gekozen voor de samenwerking omdat Arista de enigste fabrikant is die een volledige 10GB switch oplossing heeft met een 0.6 latency (usec). Zeer geschikt voor Enterprise klanten of ISP (Internet Service Providers) die elke vertraging op het netwerk zo klein mogelijk wil houden. TechAccess biedt de 7100 series aan van Arista Networks. De 7100 series staan bekend om Toonaangevende prestaties, schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid. De 7100 Series maakt het mogelijk om de 10 Gigabit Ethernet overal in te zetten in het datacenter. Daarmee is het dan ook mogelijk om server performance aanzienlijk te verbeteren en efficiënter te maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3159206). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.