Managed hosting door True

Opleider leert ICT'er werken met Snow Leopard

 

Docenten van het College of MultiMedia (CMM) gaan ict'ers leren hoe zij moeten werken met Apple's Snow Leopard. De computerfabrikant bracht dat besturingssysteem in september uit. De trainingen gaan onder andere over het implementeren van software, meldt de opleider.

Het nieuwe lespakket over Snow Leopard bestaat uit drie cursussen. In de trainingen draait het om Mac OS X Directory Services, Mac OS X Deployment en Mac OS X Security and Mobility. Naast het gebruik van software besteden de docenten aandacht aan directorysystemen.

Ict-professionals die de training hebben gevold, kunnen het bijbehorende Apple-examen afleggen. Cursisten die slagen voor het examen krijgen het certificaat ‘Apple Certified Technical Coordinator', 'Apple Certified System Administrator' of 'Apple Certified Media Administrator'.

Mac OS X Snow Leopard is het nieuwste besturingssysteem van fabrikant Apple dat voortborduurt op Mac OS X. Snow Leopard bevat nieuwe kerntechnologieën, ingebouwde ondersteuning voor Microsoft Exchange en nieuwe toegankelijkheidsvoorzieningen. Het besturingssysteem is sinds september van dit jaar als upgrade verkrijgbaar voor gebruikers van Mac OS X Leopard.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3159119). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.