Managed hosting door True

Zeus op zoek naar cloudcentrische VARs

 

Traffic management software specialist Zeus is in Nederland op zoek applicatie specialisten die de nieuwe Zeus Traffic Manager 6.0 willen gebruiken en wederverkopen voor de inzet van cloud computing.

Zeus Traffic Manager 6.0 is nu beschikbaar en begin 2010 komt het Cloud Traffic Manager product op de markt. VARs kunnen deze producten inzetten voor cloud comnputing diensten. Dat kan via de Zeus Service Provider Licence Agreement (SPLA). Partners kunnen dan een per maand een product on-demand dienst bieden. Zeus is met name op zoek naar systeem integratoren en service providers met veel kennis en kunde hebben van applicaties en diensten en deze via de cloud willen aanbieden.

Zeus Traffic Manager versie 6.0 vergemakkelijkt volgens de leverancier het beheer van internetverkeer, zoals de business vereist. Dat levert onder andere schaalgrootte op die bovendien kosteneffectief is, zo zegt Zeus. Paul Brennan, CEO van Zeus Technology, zegt: "We hebben naar onze klanten en partners geluisterd en dit nieuwe product zal hun grootste zorgen rechtstreeks aanpakken. Omdat zakelijke gebruikers meer dynamische internettoepassingen en -diensten in de ‘cloud' verwachten, zal gegevensbeheer belangrijker worden. Met cloud computing moet niet langer alleen geld worden verdiend, het moet ook krachtig, schaalbaar en bruikbaar zijn, zodat organisaties het potentieel ervan inzien en het zelf gaan toepassen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3158368). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.