Managed hosting door True

Mitel breidt verkoopteam voor het kanaal uit

 

Mitel, leverancier van voice-, video- en dataconvergentie over breedband netwerken, heeft John de Breij benoemd tot sales consultant.

De Breij wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het ondersteunen van Mitel’s channel sales, distributeurs, resellers en hun eindklanten met technische en commerciële kennis.

John de Breij (35) werkte de afgelopen drie jaar als sales consultant bij branchegenoot Avaya. Daarvoor werkte hij voor Rockwell EC als Business support consultant en als product support specialist voor ondermeer Avaya- en Siemens-producten bij Lacis. De Breij heeft Telematica gestudeerd aan de HTS.

Gijs Borsboom, country manager Benelux van Mitel: ‘Mitel maakt in Nederland op dit moment een aanzienlijke groei door, mede als gevolg van de sterk toenemende vraag naar IP-telefonie en ons uitgebreide IP-portfolio. Hierdoor werd uitbreiding noodzakelijk. Het leveren van de juiste kennis en ondersteuning aan onze vijftien Mitel-partners is cruciaal bij verdere groei. Door de benoeming van John de Breij hebben we een zeer goede uitgangspositie om ons deel van de business nog meer op te eisen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/315658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.