Managed hosting door True

Cosyco en Microdasys sluiten distributieovereenkomst

 

Cosyco IT Solutions, distributeur van security-oplossingen en actief op de Benelux-markt, gaat de distributie van Microdasys verzorgen. Microdasys ontwikkelt oplossingen voor het controleren, inspecteren en beheren van geëncrypteerd webverkeer.

Gemiddeld 30 procent van het webverkeer dat een corporate netwerk binnenkomt of verlaat is SSL geëncrypteerd. Via encryptie kan een aanvaller virussen, destructieve codes en ongewenste content versturen zonder dat een firewall, anti-virus software, Active X-filters en intrusion detection systemen dit ontdekken of tegenhouden. Microdasys’ SCIP (Secured Content Inspection) kan geëncrypteerd verkeer wel scannen en biedt daarom een extra bescherming tegen bedreigingen via het web.

Microdasys heeft een strategisch partnership met Clearswift en vormt daarmee een ideale combinatie met de MIMEsweeper for Web oplossing. Omdat Cosyco IT Solutions tevens distributeur voor Clearswift is, is Microdasys een voor de hand liggende uitbreiding op het productaanbod.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/315554). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.