Managed hosting door True

Systimax verhuist naar nieuw kantoor in Utrecht

 

Systimax Solutions, leverancier van gestructureerde bedrijfsbekabelingssystemen, verhuist naar een nieuwe locatie. Het nieuwe hoofdkantoor van Systimax Solutions Nederland bevindt zich aan de Newtonlaan 57 in Utrecht.

Door de centrale ligging in Nederland biedt deze locatie betere bereikbaarheid voor klanten en relaties van Systimax. Naast het nieuwe kantoor in Utrecht heeft Systimax een distributiecentrum in Hilversum en biedt een team in Bussum logistieke ondersteuning.

Systimax Solutions is een dochterbedrijf van CommScope, leverancier van ‘last mile’-bekabeling en -connectiviteitsoplossingen voor communicatienetwerken. Systimax is gespecialiseerd in het leveren van bekabelingssystemen voor bedrijven van elke omvang. De oplossingen variëren van koper- en glasvezeloplossingen tot en met intelligente patching-systemen en Systimax Building Automation Systems (BAS). Met het BAS-systeem brengen bedrijven alle systemen voor beveiliging, toegangscontrole en klimaatregeling, maar ook voor data- en telefoonverkeer onder in één bekabelingsinfrastructuur.

De nieuwe adresgegevens zijn:
Systimax Solutions - a CommScope Company
Newtonlaan 57, 3584 BP Utrecht
Postbus 13130, 3507 LC Utrecht
Tel. 030 - 219 26 50
Fax. 030 - 219 26 59

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/315166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.