Managed hosting door True

Herke ICT Group neemt Lexter Solutions over

 

Herke ICT Group heeft Lexter Solutions, partner van Microsoft Dynamics overgenomen. Lexter heeft expertise en ervaring op het gebied van CRM, SaaS, Document Management en webportals.

Herke ICT Group heeft Lexter Solutions overgenomen. Lexter heeft expertise en ervaring op het gebied van CRM, SaaS, Document Management en webportals. Met de overname wordt een groot aantal Microsoft Dynamics specialisten aan het team van Herke toegevoegd en versterkt het bedrijf haar positie in Nederland op het gebied van ICT Infra, managed services, Document Management, ERP, CRM en SaaS. Dankzij dit uitgebreide dienstenpakket is Herke ICT Group in staat om een totaaloplossing  e bieden voor het professionele MKB en het grootbedrijf.

De vraag naar CRM is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. De economische recessie dwingt bedrijven meer dan ooit te investeren in relatiemanagement software. Herke ICT Group wordt nu één van de grootste aanbieders van Microsoft Dynamics CRM. Samen met Lexter ontwikkelde Herke ICT Group de afgelopen anderhalf jaar een aantal extra modules voor dit platform, zoals Document Management (op basis van het krachtige Microsoft SharePoint), Projecten, Services en Email Marketing. Tevens ontwikkelden de bedrijven een geavanceerde zoekmachine binnen Microsoft
Dynamics CRM, waarmee binnen enkele seconden alle mogelijke informatie en documenten te vinden zijn.

SaaS
Microsoft Dynamics CRM kan bij de klant draaien maar ook in het datacenter van Herke ICT Group, op basis van Software as a Service (SaaS). Het SaaS model maakt het mogelijk om Dynamics CRM als dienst af te nemen op basis van een maandelijks tarief en biedt zowel financiële als operationele
voordelen. Herke ICT Group heeft ruime ervaring op het gebied van hosting en SaaS en biedt naast Dynamics CRM ook andere oplossingen op deze basis.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3146140). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.