Managed hosting door True

Microsoft verlaagt prijzen BPOS

 

De Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS) - software voor communiceren en samenwerken, aangeboden als dienst -- komt later deze week in meer landen beschikbaar en krijgt vanaf nu elk kwartaal nieuwe functies. Verder heeft Microsoft de prijzen van de online suite en een aantal onderdelen ervan verlaagd. De Business Productivity Online Suite maakt deel uit van de Microsoft Online Services.

Dit meldt Microsoft in een persbericht: 'De afgelopen maanden hebben honderden organisaties gekozen voor de Business Productivity Online Suite. Dat zijn onder meer McDonald's, Aon Corporation, Hallmark Cards, het Zweedse Rode Kruis en in Nederland NOC*NSF, Helvoet, RET, RWG (Maasvlakte 2) en SkyTeam Alliance. Zij hebben voor BPOS gekozen vanwege de uitgebreide mogelijkheden, de flexibiliteit en de waarde die deze oplossingen bieden - online, binnen het bedrijf of een combinatie van beide. In een jaar tijd biedt Microsoft nu in 36 landen BPOS aan, met in totaal meer dan een miljoen gebruikers.

Sinds de beschikbaarheid van BPOS in Nederland (april 2009) hebben zich inmiddels 172 partners als BPOS-reseller aangemeld. Zij kunnen klanten helpen om de Microsoft onlinediensten snel in gebruik te nemen. Partner TamTam vergaarde wereldwijd faam met de implementatie bij annatommie. Partners ITSP en Wortell wonnen zelfs internationale Microsoft awards voor hun projecten, waaronder Procore. Diverse nieuwe partners, zoals Sparked en Worktivity, richten zich specifiek met Microsoft onlinediensten op het kleinzakelijke segment.

Nieuwe prijzen

Vanwege de snelle acceptatie door klanten, de wereldwijde schaal en de verbeterde efficiency dankzij software zoals Exchange 2010, verlaagt Microsoft de prijzen van de Business Productivity Online Suite en ook van Exchange Online, SharePoint Online en Office Communications Online. Na deze verlaging bedraagt de prijs van BPOS €8,52 per gebruiker per maand. De onderdelen kunnen ook afzonderlijk worden afgenomen, Exchange Online bijvoorbeeld voor €4,26.

Klanten kunnen kiezen uit een reeks oplossingen met Microsoft Online Services, van Deskless Worker voor incidentele gebruikers tot de volledige BPOS voor kenniswerkers. Meer informatie over beschikbaarheid en de prijzen is te vinden op www.microsoft.nl/online.

Nieuwe mogelijkheden

Elk kwartaal komt Microsoft met nieuwe mogelijkheden voor Microsoft Online Services. Dit kwartaal betreft deze update een mailbox van 5 GB naar 25GB voor elke gebruiker en nieuwe scriptingmogelijkheden voor het beheer. Volgend jaar zal Microsoft ook op SharePoint Online gebaseerde services toevoegen aan Live@edu, een uitgebreide verzameling diensten voor communicatie en samenwerking, bestemd voor studenten en medewerkers van scholen en universiteiten. Deze nieuwe oplossing zal kosteloos zijn voor scholen. De afgelopen maanden hebben 5000 scholen, waarvan 60 in Nederland, Microsoft Live@edu in gebruikgenomen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3143677). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.