Managed hosting door True

Nieuwe managers RES Software EMEA en NL

 

RES Software promoveert twee van zijn medewerkers. Claudia Crawfurd is aangesteld als channel manager EMEA en Jeroen Storm is benoemd tot country manager Nederland. Met deze promoties wil RES Software de verdere groei van de organisatie stimuleren en het succes binnen EMEA uitbreiden.

In haar vorige functie was Claudia Crawfurd verantwoordelijk voor het channel management van RES Software binnen Nederland. In de nieuwe functie beheert zij de belangrijke indirecte relaties van RES Software voor de gehele EMEA-regio. Hierbij werkt zij nauw samen met de lokale channel managers. Bovendien is zij eindverantwoordelijke voor de betrokken distributeurs en coördineert ze de partnerprogramma's binnen EMEA.

Jeroen Storm werkte als sales manager voor RES Software binnen Nederland. In zijn nieuwe functie als country manager Nederland is hij verantwoordelijk voor de volledige sales-organisatie, inclusief direct touch, channel- en pre-sales. "De promoties sluiten direct aan op onze groeistrategie binnen EMEA", zegt Kees van Bekkum, vice president EMEA bij RES Software. "De EMEA-coördinatie is een belangrijke stap in onze aanpak om het contact met onze relaties te optimaliseren en het succes in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uit te breiden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3143546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.