Managed hosting door True

Dell verlaagt drempel dealregistratie

 

Dell kondigt aan dat de drempel voor de registratie van deals op basis van het PartnerDirect-programma verder is verlaagd van 20.000 euro, zoals in juli aangekondigd, tot 10.000 euro

De nieuwe drempel geldt voor het volledige productaanbod van Dell, zoals onder meer desktopcomputers, notebooks, servers en printers. Partners kunnen daarbij profiteren van voordelen zoals speciale prijzen en presales-ondersteuning van Dell. Daarnaast kunnen zij gebruikmaken van aanvullende hulpmiddelen die beschikbaar worden gesteld via het Dell PartnerDirect-programma, waaraan momenteel 18.500 partners in de regio EMEA deelnemen.

Erik Preisser, channel director Benelux van Dell: "De reacties die we naar aanleiding van de eerdere verlaging van de drempel in juli ontvingen waren overweldigend positief. Het luisteren naar onze partners vormt een fundamenteel aspect van ons PartnerDirect-programma, en onze partners hebben duidelijk aangegeven dat ze gebaat zijn bij een verdere verlaging van de drempel voor dealregistratie. Op deze manier kunnen zij profiteren van de beste aanbiedingen en prijzen, waardoor de tevredenheid van hun klanten uiteindelijk zal toenemen."

Sinds de eerste verlaging van de drempel in juli heeft Dell het aantal geregistreerde deals met 30 procent zien stijgen. Het aantal goedgekeurde deals blijft hoog. Gemiddeld kan Dell 70 procent van alle door partners aangediende deals goedkeuren. Ruud Harmsen, algemeen directeur van Dell-partner Fairbanks verklaart: "Het PartnerDirect-programma van Dell is van doorslaggevend belang gebleken bij het binnenhalen van deals met klanten in Nederland. Deze verdere verlaging van de drempel voor dealregistratie zal naar onze mening uiterst positieve gevolgen voor onze omzet hebben en onze klanten meer keuzevrijheid en toegevoegde waarde bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3143472). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.