Managed hosting door True

Western Digital breidt reseller-programma uit

 

Western Digital breidt zijn ondersteuningsprogramma voor resellers en systems integrators in de EMEA-regio uit met SelectWD.

Via SelectWD stimuleert het bedrijf de verkoopactiviteiten van zijn partners. De wereldwijde distributie van hard drives via het partnerkanaal is een belangrijke pijler van Western Digital en vertegenwoordigt meer dan 40 procent van de activiteiten van de onderneming. ‘Veel verkoopregio’s in EMEA - onder andere de Verenigde Arabische Emiraten en Spanje - maken een groei door van meer dan 55 procent’, zegt Robert Payton, directeur EuroStorage Research van analistenbureau IDC.

Onder de naam SelectWD breidt Western Digital de beschikbare resources voor het partnerkanaal uit. Het programma is gericht op groei van de storage-activiteiten bij resellers en systems integrators en biedt ondersteuning op maat. SelectWD omvat trainingen, marketing- en technische support. Een vast salesteam van Western Digital ondersteunt partners waar nodig en werkt met ze samen op het gebied van marketing en verkoop.

SelectWD omvat verschillende niveaus van ondersteuning en is gericht op het optimaal bedienen van verschillende typen resellers. Met dit programma komen meer resellers en systems integrators dan voorheen in aanmerking voor ondersteuning van hun storage-activiteiten. Op Gold Partner-, Platinum Partner- en Systems Integrators Partner-niveau zijn service- en ondersteuningspakketten beschikbaar met verschillende dienstverleningsniveaus. Deze omvatten onder meer promotie- en introductieprogramma’s, technische ondersteuning, marketing- en communicatiemiddelen en producttrainingen. Bovendien krijgen partners toegang tot een website met SelectWD-programma-informatie. Resellers en systems integrators kunnen zich aanmelden via https://selectwd.wdc.com. De SelectWD-site is op dit moment beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Binnenkort is de site ook beschikbaar in andere talen.

‘SelectWD is ontwikkeld om onze partners te helpen groeien’, zegt Klaas de Vos, vice-president international sales van Western Digital. ‘Onze partners hebben uiteenlopende behoeften om hun doelen te kunnen verwezenlijken. Door onze samenwerking te intensiveren, versterken we veel belangrijke relaties. Partners profiteren van de nauwe samenwerking met en ondersteuning van Western Digital en zetten tegelijkertijd de relaties met onze distributeurs voort.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/313868). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.