Managed hosting door True

Gerton Lusink benoemd tot sales directeur BT Nederland

 

BT Nederland benoemt Gerton Lusink (35) tot sales directeur. Zijn officiële functietitel is head of sales major business Netherlands.

In deze functie is Lusink verantwoordelijk voor grootzakelijke klanten in de sectoren finance, industry, government, property & services, IT solutions, retail, media en emerging business. Voorbeelden van klanten die onder Lusink vallen, zijn de Nederlandse Spoorwegen, Superunie, Rabobank, Gasunie, Philips en ABN Amro. ‘We nemen steeds meer ICT-activiteiten, zoals hosting, security, CRM en mobiliteit, over waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten’, aldus Gerton Lusink. ‘Binnen deze nieuwe functie wil ik een stap verder gaan dan de traditionele activiteiten die BT al heel erg lang, goed en betrouwbaar levert en met lef de behoefte van onze klanten invullen.’

Gerton Lusink is sinds mei 2003 in dienst bij BT Nederland en was voorheen verantwoordelijk voor het major sales-kanaal. Onlangs zijn de afdelingen major sales en corporate sales samengevoegd. Onder Lusink’s verantwoordelijkheid vallen 80 medewerkers, in totaal werken er bij BT in Nederland 1050 medewerkers.

Lusink werkte voorheen voor satelliet service provider Tachyon waar hij als sales director Europa in een jaar tijd de gehele sales-organisatie inrichtte met teams in heel Europa. Daarvoor was hij zes jaar als sales dDirector en managing director bij GE Capital Spacenet, leverancier van satellietdiensten voor data- en telecomverbindingen, verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in de Benelux en Scandinavië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/313605). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.