Managed hosting door True

TechAccess gaat Imprivata distribueren

 

Imprivata, leverancier van oplossingen voor het beheren van de toegang van werknemers, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met TechAccess voor de distributie van de OneSign-appliances. De samenwerking is erop gericht om IT-dienstverleners de producten én ondersteunende diensten te bieden voor de levering van single sign-on en strong authentication-oplossingen.

Het OneSign platform is een oplossing voor het beheer van applicatietoegang dat de gebruikersauthenticatie van desktops en netwerken verbetert, applicatietoegang stroomlijnt en het maken van compliancy-rapportages vereenvoudigt zonder de huidige infrastructuur te hoeven aanpassen. Via een centraal beheerde console beveiligt OneSign de toegang tot Windows-, host-gebaseerde-, Citrix- en virtual desktop-omgevingen. Imprivata OneSign stelt organisaties in staat om de behoefte aan stringentere beveiliging te verenigen met verbeterde workflows en een hogere productiviteit. De oplossing reduceert eveneens de tijd en complexiteiet die gepaard gaat compliancy-vereisten en de kosten voor het wachtwoordbeheer in relatie tot de IT-helpdesk.

TechAccess is met haar portfolio van netwerk- en security-oplossingen één van de weinige echt gespecialiseerde IT-distributeurs en beschikt over een schat aan kennis en ervaring op zowel management als technisch niveau. Met de overeenkomst verzekert Imprivata zich dan ook van de ondersteuning van een gekende gespecialiseerde distributeur met een bewezen trackrecord op het gebied van netwerken en beveiliging. TechAccess biedt haar klanten ondersteuning in de breedste zin van het woord, variërend van het organiseren van workshops, het ondersteunen van belacties maken van mailers dit alles voor leadgeneratie. Daarnaast uiteraard technische pre-sales ondersteuning en waar nodig assistentie bij implementaties .

Aan de andere kant is ook TechAcces zeer content, dat het zich nu officieel Imprivata-distributeur mag noemen na de succesvolle afronding van aantal ‘test'projecten. De samenwerking met Imprivata stond hoog op het verlanglijstje van TechAccess vanwege de toenemende markt voor authenticatie-oplossingen en vanwege de manier waarop Imprivata hieraan invulling geeft. Doorslaggevend in de keuze voor Imprivata was het feit dat de leverancier een open platform biedt, dat eenvoudig te integreren is met andere platformen en sterke-authenticatieoplossingen.

Kees Smulders, Sales Manager bij TechAccess, verwoordt: "We zijn een aanzienlijke tijd bezig geweest om de samenwerking op deze manier te formaliseren en zijn dan ook trots op de distributeursstatus die we nu verkregen hebben. Het toont aan dat we veel in huis hebben en dat we dit ook kunnen bewijzen; richting leverancier én richting de IT-dienstverleners." De uitdaging om IT-leveranciers te helpen bij de marktontwikkeling van hun producten is TechAccess op het lijf geschreven. "We hebben gemerkt dat resellers nog steeds behoefte hebben aan een distributeur die naast de producten ook diepgaande technologische kennis en ondersteuning te bieden."

Voor Rik van Bruggen, Vice President EMEA bij Imprivata, vormt de distributeur een uitstekend verlengstuk van de eigen organisatie. "Als ik naar hun andere leveranciers kijk en naar hun klanten, zie ik een zeer goede aansluiting bij onze propositie. Bovendien begrijpen ze zeer goed onze behoefte aan een select aantal zeer toegewijde partners. Onze OneSign-oplossing voor single sign-on en sterke authenticatie vraagt om partners die een goed inzicht hebben in de technologie en weten hoe deze kan inspelen op vragen uit de markt."

Op InfoSecurity zullen beide bedrijven zich gezamenlijk presenteren op de stand van TechAccess (A144). Daar zal ook de OneSign-appliance van Imprivata te zien zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3134673). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.