Managed hosting door True

ASRock-distributie bij Qwerty

 

De distributie van ASRock-producten wordt voortaan uitgevoerd door Qwerty uit Oss.

Jaap Oliemeulen, Sales representative bij ASRock roemt het uitgebreide dealer netwerk van Qwerty: "De naamsbekendheid van Qwerty bij dealers is enorm. Qwerty timmert duidelijk aan de weg, zorgt steeds voor voldoende voorraad om zijn dealers snel te bedienen en geeft een uitstekende service. Wij geloven stellig dat we samen met Qwerty de populariteit van het brede ASRock assortiment kunnen verhogen."

ASRock is in 2002 opgericht als fabrikant van moederborden. De belangrijkste kenmerken zitten in het 3C-concept: "Creative, Considerate, Cost-effective", een streven naar een leidinggevende positie met de beste prijs-prestatie verhouding.

Het energieke bedrijf bedenkt steeds creatieve oplossingen om tevreden klanten te krijgen. Bijvoorbeeld: tot 30 november kunnen kopers van een ASRock X58 of P55 moederbord zich op http://www.asrock.com/news/events/2009SATA3/register.asp registreren om een gratis SATA3 (6 Gb/s!) kaart te winnen.

Commercieel directeur Remko Rijs van Qwerty: "Onze brede ervaring en uitgebreid dealer netwerk stelt ons in staat de ASRock producten de juiste aandacht en ondersteuning te geven. We waren al gestart met de razend populaire NetTop ION330-serie. Afgelopen week hebben we hieraan een groot aantal moederborden en notebooks toegevoegd. Daarvoor geven we maar liefst 2 jaar garantie. Veel producten hebben al internationale onderscheidingen ontvangen, een bewijs voor de populariteit en goede prestaties."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3130479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.