Managed hosting door True

Belkin sluit distributieovereenkomst met Peripheral

 

Belkin, leverancier van connectiviteitsoplossingen, heeft Peripheral Systems Technology (PST) benoemd tot value added distributor van zijn netwerkproducten en KVM-switches in Nederland.

In het kader van deze samenwerking distribueert PST KVM-switches en (draadloze) netwerkproducten naar zijn resellers en levert het bedrijf ondersteunende diensten voor Belkins bedrijfsoplossingen.

Belkin en PST gaan intensief samenwerken om de verkoop en marketing van Belkin netwerkproducten en KVM-switches verder uit te breiden. De netwerkoplossingen van Belkin omvatten alle componenten om een netwerk tot stand te brengen, van de werkplek tot aan de serverruimte. Daarnaast biedt Belkin een uitgebreid assortiment aan KVM-switches die het beheer van netwerken vereenvoudigen. Met de KVM-oplossingen kunnen systeembeheerders vanaf meerdere consoles tegelijkertijd diverse servers beheren. Aan het assortiment van Belkin zullen binnenkort nieuwe KVM-switches worden toegevoegd voor de enterprise- en SoHo-markt.

‘PST heeft ruim dertien jaar ervaring in de markt en heeft een uitgebreid partnernetwerk voor de afzet van onze producten in het hoger zakelijk segment’, aldus Joost van Klaveren, senior account manager distribution Benelux bij Belkin. ‘Voor onze netwerk en KVM-switches waren we op zoek naar een betrouwbare partner. Wij zijn ervan overtuigd dat PST met een uitgebreide kennis van de markt onze positie in de business-to-business markt verder zal versterken.’

‘Deze samenwerking met Belkin past binnen de strategie om kwaliteitsproducten te leveren in specifieke markten’, aldus Robert Boegem, commercieel directeur bij PST. ‘Wij hebben meerdere partijen in het netwerksegment benaderd, maar Belkins goede support- en marketingbeleid sprak ons direct aan. Belkin en PST vormen een perfecte match, zowel op kennis- als op productniveau.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/312011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.