Managed hosting door True

BAS Group 'op safari' tijdens pre launch Windows 7

 

Burgers Zoo en het Safari Meeting Centre vormden afgelopen zondag het decor voor een inspirerende kick-off meeting van Windows 7. BAS dealers, MyCom en Vobis medewerkers waren hier samen met hun partner en kinderen massaal op afgekomen.

De ochtend was voor het gezin, maar na de lunch werden partners en kroost letterlijk de bush-bush ingestuurd en was er een demonstratie- en introductiesessie van Windows 7 voor de winkelmedewerkers.

In zijn openingstoespraak benadrukte Milroy Distel van de BAS Group het grote belang van de start van de verkoop van Windows 7 vanaf 22 oktober als stimulans voor de omzet. "Hoewel de markt moeilijk is zie ik toch genoeg kansen voor retailers en retailformules," zei Distel. "De BAS Group staat met meer dan 200 winkels voor totale landelijke dekking. Hier moeten specialisten en speciaalzaken het verschil gaan maken. Een goede samenwerking en kennis is de basis van goed zaken doen".

Op 22 oktober start de verkoop van Windows 7 aan de eindgebruiker. De BAS Group verwacht dat dit de omzet weer een "boost" zal geven.

Afgelopen zondag was de kick off van de landelijke Windows 7 demodagen die op 29, 30 en 31 oktober voor de eindgebruikers zal gaan plaatsvinden in de winkels.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3115488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.