Managed hosting door True

ADI Nederland overgeheveld naar Duitsland

 

ADI Nederland heeft haar marktstrategie gewijzigd en de afdelingen finance, marketing, logistiek en service per 1 juli 2004 overgeheveld naar ADI Duitsland.

Volgens eigen zeggen zorgt deze bundeling van krachten met ADI Duitsland ervoor dat ADI-producten nu sneller hun weg vinden naar distributeurs en dealers in geheel Europa. ADI beschikt over voorraden in eigen magazijn en dat van de transporteur en hierdoor zijn bijna alle producten onmiddellijk beschikbaar.

De Nederlandse hoofdvestiging in Capelle aan de IJssel is daarmee opgeheven, maar voor klanten in de Benelux blijft het bestaande Nederlandse verkoopteam in virtuele zin gehandhaafd. Het verkoopteam blijft haar afnemers voorzien van de ADI-producten en belangrijke informatie. Bovendien blijft het team ter beschikking om vragen te beantwoorden. De bundeling van krachten met ADI Duitsland levert nieuwe voordelen op: een centrale locatie van waaruit heel Europa snel kan worden bevoorraad en voor de Benelux een verdere uitbouw van de range monitoren modellen.

ADI ziet deze stap als een versterking van haar logistieke netwerk in de Benelux en om zo voordeel te halen uit de groeiende Europese monitorenmarkt. ‘De beslissing om de krachten te bundelen met de Duitse vestiging verschaft ADI een unieke positie in de Benelux’, aldus Marco Geels, ADI’s sales manager voor de Benelux. ‘Wij kunnen nu optimaal blijven zorgen voor groei in bestaande en nieuwe markten en deze bundeling zorgt ervoor dat wij onze afnemers in de Benelux op het gebied van marketing, logistiek en service nog beter kunnen ondersteunen.’

‘Klanten van ADI in de Benelux kunnen gewoon zaken blijven doen met hun vertrouwde contactpersoon want het verkoopapparaat van ADI Nederland blijft volledig in stand’, benadrukt Geels. ‘Voor een nog betere service wordt de eigen service uitbesteed aan een extern servicebedrijf, Ritmo in Eindhoven, dat al voor het transport van alle omruilingen zorgde. Het Eindhovense bedrijf gaat nu ook de gehele omruilservice voor haar rekening nemen. Onze vertrouwde 48-uur omruilservice blijft daarmee voor onze klanten gehandhaafd, evenals onze 36 maanden durende on site omruilgarantie.’

ADI Nederland was het Europese hoofdkantoor van de Taiwanese multinational ADI Corporation. ADI produceert de veel geprezen MicroScan-kleurenmonitoren, een lijn van 15, 17, 19 en 21 inch modellen, ontworpen voor zowel privé- als voor zakelijk gebruik. Het bedrijf produceert daarnaast ook een uitgebreide TFT-range van 15 tot en met 23 inch beeldschermen van instapmodel tot high-end. ADI distribueert haar producten op twee manieren, het eigen merk ADI en de OEM-modellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/311546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.