Managed hosting door True

IBM 'Growth Through Skills' deadline nadert

 

De deadline van IBM's 'Growth Through Skills' programma voor software resellers nadert. ETC en Copaco geven trainingen aan resellers.

In februari 2009 heeft de IBM Software Group zijn "Growth Through Skills" initiatief geannonceerd. Partners, die gecommitteerd zijn aan IBM software en investeren in kennis, worden beloond. Het programma gaat per 1 januari in, aldus de Amerikaanse CRN. Copaco en ETC geven resellers meer informatie. Zo organiseert ETC een webinar. Een partnerplan is één van de zaken die een partner moet indienen bij IBM om op 1 januari de licenties te verkopen voor waar de reseller certificering(en) voor heeft behaald. ETC helpt de partner met het op de juiste manier aanleveren van het partnerplan.

De lancering van IBM's 'Growth Through Skills' zou 1 oktober van start, maar werd vertraagd met drie maanden. Het plan was om 1 oktober live te gaan, maar dat wordt nu begin 2010. Naar verluidt wil IBM alles goed op orde hebben en het vierde kwartaal van 2009 goed laten verlopen. Het nieuwe gecontroleerde software distributie model moet de marges van IBM partners verhogen.

IBM heeft vijf pijlers van zijn e-business software portfolio. Dat is Websphere, Information Management, Lotus, Tivoli en Rational. Allemaal ondersteunen ze web Services en protocollen, zoals UDDI en SOAP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3114646). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.