Managed hosting door True

RES Software benoemt CIS-Group tot Platinum reseller

 

CIS-Group bereikt de hoogste status binnen het partnerprogramma van RES Software. Dit heeft Claudia Crawfurd, Channel Manager Nederland bij RES Software, bekend gemaakt tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van de onderneming. CIS-Group is - na CAM IT Solutions en PQR - de derde reseller die de status van Platinum partner heeft bereikt.

Het bestaande RES Software-kanaal is enorm uitgebreid met een gezonde mix aan resellers, consulting partners en fullfillment partners", stelt Claudia Crawfurd. "Er is plaats voor een nieuwe RES Software Platinum reseller in de markt en de CIS-Group heeft de afgelopen jaren enorm haar best gedaan om deze status te verwerven. Wij werken op commercieel en technisch vlak al veel samen en RES Software maakt standaard deel uit van het H2O-concept, dat zij stevig in de markt zetten. RES Software feliciteert alle medewerkers van de CIS-Group met het behalen van deze status en ziet uit naar een lange samenwerking."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3110419). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.