Managed hosting door True

BRAIN FORCE introduceert website over Windows 7

 

BRAIN FORCE deelt zijn visie op en ervaringen met Windows 7 op een speciaal daarvoor ingerichte website. De site is bedoeld voor alle organisaties die momenteel een migratie naar Windows 7 overwegen.

BRAIN FORCE heeft in de aanloop naar de lancering van Windows 7 het besturingssysteem bij een aantal klanten geïmplementeerd in het kader van het First Wave Programma van Microsoft. Deze klanten komen op de website prominent aan het woord.

"Wij hebben gedurende het First Wave Programma samen met onze klanten heel veel ervaringen opgedaan met de migratie naar Windows 7. Die ervaringen hebben wij vertaald in een migratieaanpak voor Windows 7", zegt Sander Cornelissens, Manager Sales & Marketing bij BRAIN FORCE. "De opgebouwde kennis delen onze klanten en wijzelf ook op onze website www.brainforce.nl/windows7."

Klantervaring met Windows 7
De aan het First Wave Programma deelnemende klanten van BRAIN FORCE zijn SOS International, Bugaboo en Waterschap de Dommel. Deze klanten leggen op de website van BRAIN FORCE over Windows 7 uit waarom zij voor Windows 7 hebben gekozen en wat hun ervaringen zijn geweest met de migratie.

First Wave Programma en migratiemethodiek Windows 7
Het First Wave Programma is het door Microsoft ontwikkelde samenwerkingsprogramma waarbij de nieuwste technologie bij klanten wordt geïmplementeerd. BRAIN FORCE heeft jarenlange ervaring op het gebied van migraties. De nauwe samenwerking met Microsoft in het First Wave Programma, stelde het bedrijf in staat zijn migratiemethodiek voor Windows 7 verder te ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3109814). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.