Managed hosting door True

'Liever geen seks dan geen gsm'

 

Sommige vrouwen verkiezen hun gsm boven seks, blijkt uit een Amerikaans onderzoek.

33 procent van de vrouwen in de regio rond het Amerikaanse Denver zet liever haar seksleven even 'on hold' dan een jaar lang haar gsm te moeten uitschakelen. Dat is een opmerkelijke conclusie uit een gebruikersonderzoek van Kelton Research in opdracht van Samsung Mobile. Zelfs 20 procent van de ondervraagde mannen zegt overigens dezelfde keuze te maken: zo mogelijk nog opmerkelijker.

De studie peilde bij 300 gebruikers in Denver vooral naar het gebruik van gsm's in hun alledaagse leven. De onderzoekers vonden al snel enkele patronen in het gebruik. Zo blijken vrouwen veel meer geneigd om te bellen met hun gsm. 78 procent zei ook regelmatig sms-berichtjes te versturen en te ontvangen. 39 procent geeft daarbij aan dat hij of zij sms verkiest als communicatiemiddel boven een traditioneel telefoongesprek.

In totaal blijkt de doorsnee inwoner van Denver overigens 20 procent van zijn dag te besteden aan zijn gsm. Dat komt overeen met drie uur aan chatten, sms'en, mobiel surfen, en het versturen van foto's en filmpjes. Reken zelf maar uit of u beter doet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3107988). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.