Managed hosting door True

Brother en Sony vieren 25 jaar GHOSTBUSTERS

 

Het is 25 jaar geleden dat de trendsettende GHOSTBUSTERS-film werd gelanceerd. Om dit te vieren hebben Brother en Sony Pictures Home Entertainment een spannende online competitie opgezet.

Het is 25 jaar geleden dat de trendsettende GHOSTBUSTERS-film werd gelanceerd. Om dit te vieren hebben Brother en Sony Pictures Home Entertainment een spannende online competitie opgezet. De hoofdprijs is een reis naar de Halloweenviering van 2010 in New York. Brother promoot deze competitie via de verpakking van inktcartridges en via zijn website.

De film GHOSTBUSTERS uit 1984 heeft de aanzet gegeven tot tal van andere producties. De verschillende tekenfilmseries en computerspelletjes die zijn voortgekomen uit de film, spreken ook nu nog tot de verbeelding. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum brengt Sony Pictures Home Entertainment de originele film opnieuw uit op high definition Blu-ray Disc en introduceert Sony Computer Entertainment Europe GHOSTBUSTERS The Video Game voor verschillende game consoles.

Brother werkt mee aan deze jubileumactie via een speciale promotie op verpakkingen van inktcartridges. Er zijn in het totaal een miljoen verpakkingen verspreid in 21 Europese landen en via deze verpakking wordt opgeroepen tot deelname aan het online GHOSTBUSTERS-spel waaraan een competitie verbonden is.De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk Innobella inktdruppeltjes te verzamelen in vijf verschillende levels. De deelnemers worden daarbij echter gehinderd door de GHOSTBUSTER slimers. Uiteindelijk gaat het erom welke deelnemer de snelste tijd neerzet.

Elke week is er een winnaar van een GHOSTBUSTERS-promotiepakket en aan het eind van de competitie, op 30 november 2009, worden de hoofdprijzen verdeeld. De Brother deelnemer die dan de snelste tijd heeft neergezet, wint een reis naar New York, om in 2010 de Halloween-viering mee te maken. Andere prijzen zijn een Sony Bravia Home Entertainment System, Sony Portable DVD-spelers en Sony PLAYSTATION 3 consoles met het GHOSTBUSTERS-spel en de film op Blu-ray Disc.

Meer informatie over deze gezamenlijke actie van Brother en Sony is te vinden op www.brother.nl/ghostbusterspromotion

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3103488). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.