Managed hosting door True

StartReady opent kantoor in Boston USA

 

StartReady, leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde Appliances voor Unified Communications en Enterprise Search, heeft in Boston een kantoor geopend voor het verder ontplooien van zijn commerciële activiteiten in de Verenigde Staten.

Met zijn eenvoudig te implementeren Appliances, die tegen een fractie van de kosten van de grote spelers te implementeren zijn, ziet StartReady genoeg mogelijkheden om zich op de Amerikaanse markt te begeven.

StartReady kondigt direct twee resellers aan op de Noord-Amerikaanse markt. De VIA Group uit Houston, Texas, en Appliance-One uit Maine zijn de eersten die de mogelijkheden van StartReady voor hun klanten hebben gezien en dit onderstrepen met een reseller agreement.

De propositie van StartReady is gericht op een snelle en eenvoudige implementatie van Unified Communications en Enterprise Search-toepassingen. Het product is een gemanagede dienst die op de klantlocatie in het netwerk wordt gezet. Door de snelle configuratie van de Appliance is deze snel bruikbaar voor de klant.

Lucas Wensing, CEO van StartReady: "Het is een ideaal product voor het kanaal, zeker hier in Amerika, waar nog meer de focus ligt op snelheid van implementatie. Channel partners kunnen zeer eenvoudig nieuwe diensten aan hun portfolio toevoegen met onze Appliances. Dit maakt het verdienmodel voor hen bijzonder interessant."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3101688). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.